• ST
  • 23.10.24, 10:40

Tipptasemel meditsiiniruumid linna südames: vii oma kliinik täiesti uuele tasemele!

Tipptasemel meditsiiniruumid linna südames: vii oma kliinik täiesti uuele tasemele!
  • Foto: Liis Reiman
Korduva kliendisuhte loomiseks ei piisa tänapäeval enam ainult kvaliteetsest teenusest ja heast teenindusest. Üha enam hindavad inimesed ettevõtete asukohta, miljööd ning mugavat ligipääsetavust ning teevad oma valikuid selle järgi. Tallinna kesklinnas on just üks selline hoone, mis on rajatud meditsiiniasutuste vajadusi silmas pidades.
Aadressil Pärnu maantee 113 pakub Hepsor tipptasemel tehnilise ettevalmistusega ruume ja büroosid meditsiiniasutustele uue kabineti või kliiniku avamiseks. Ruumid on spetsiaalselt loodud meditsiiniteenuste jaoks, sh hambaravi, ortodontia, kirurgia, lisaks on hoones üürida operatsioonisaalid palatitega ning büroopinnad. Ruumid pakuvad täielikku valmisolekut mitmekülgseks meditsiiniliseks teeninduseks.
Hoone, mille 75% pindadest on juba üüritud, on koduks mitmetele mainekale terviseasutustele. Seal tegutsevad juba nahakliinik ja vaimse tervise kabinetid ning peagi avatakse perearstikeskus, MRT uuringute keskus ja taastusravi kliinik. Maja terviklik keskkond on suunatud eelkõige meditsiinile, ent hoonest leiab ka arhitektibüroo ning populaarse lõunabistroo.

Mugav iga transpordiga

Tervisemaja asukoht sobib hästi selle külastamiseks nii ühistranspordi, jalgratta kui ka autoga. Maja juures on nii trammi- kui ka bussipeatused, rongipeatus on vaid viieminutilise jalutuskäigu kaugusel. Lisaks on hoonel oma parkimismaja, kus on rohkelt kohti nii autodele kui ka kinnine ruum jalgratastele. Jalgratturitele on loodud eraldi riietus- ja duširuumid. Tervisemajas arvestatakse ka liikumispiirangutega külaliste mugavuse ja ligipääsetavusega.
  • Foto: Liis Reiman
  • Foto: Liis Reiman

Tervislik töökeskkond

Hoone pakub tervislikku ja mugavat töökeskkonda, kus esikohal on töötajate ja külaliste heaolu. Keskkonnasõbralik arhitektuur ning spetsiaalselt disainitud aknasirmid hoiavad suvise kuumuse ja otsese päikeselõõma ruumidest eemal, vähendades jahutamise vajadust ja pakkudes loomulikult sobivat sisekliimat. Maaküte ja -jahutus tagavad ruumides ühtlase temperatuuri ning aitavad vältida õhu kuivust ning konditsioneeridega kaasnevaid peale puhumise probleeme. Lisaks paiknevad kontorid ja külastusruumid tänavast kõrgematel korrustel, eemal liiklusmürast, et luua vaiksem ja stressivabam keskkond.
  • Foto: Liis Reiman
  • Foto: Liis Reiman
Kui otsid ruume, mis vastavad kõrgeimatele meditsiinilistele nõuetele, arvestavad töötajate heaolu ning väärtustavad keskkonnasõbralikke ja jätkusuutlikke lahendusi, on 113 Tervisemaja ideaalne valik. Pakutavad pinnad on valmis kohe kasutamiseks.

Säästlik ja kestlik

Tervisemaja eristub mitte ainult oma ruumide kvaliteedi ja paindlikkuse poolest, vaid on ka keskkonnakestlik ja ressursisäästlik. Hoone on ehitatud A-energiaklassi standardite järgi, mistõttu on see energiatõhus ja aitab kokku hoida ka püsikuludelt. Kasutusel on kõige kaasaegsem maakütte- ja jahutuslahendus, mis võimaldab ruume kütta ja jahutada läbi ühe ja sama hoone vahelagedes asuva torustiku. See tähendab, et ruumides puuduvad radiaatorid ning klassikalised konditsioneerid.
Hoone katusel on päikesepaneelid, mis varustavad tehnosüsteeme puhta energiaga. Lisaks kogutakse, filtreeritakse ja taaskasutatakse vihmavett hoone tualettides ja taimede kastmiseks. Sellega hoitakse kokku ligi 50 000 kuupmeetrit ühisveevärgist tarbitavat vett. Nutikad rohetehnoloogilised lahendused aitavad vähendada igakuised kulusid ning teevad seetõttu üüripinnad soodsamaks.
Vaata lisaks www.p113tervisemaja.ee ning võta meiega ühendust, et ruumid koos üle vaadata ja leida just sinu vajadustele kõige sobivam lahendus!

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.09.24, 10:23
Miks on tervishoiuasutusel tekstiilide ostu asemel mõistlik neid rentida?
Teame kõik, kui pingelised on arstide ja õdede tööpäevad. Seetõttu on tähtis, et haldusülesanded või lisategevused ei rööviks aega, mis on vajalik tööks patsientidega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele