• 15.09.10, 11:41
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tippkardioloog ilmutas südamesõbraliku kokaraamatu

Euroopa Kardioloogide Seltsi värske president Roberto Ferrari andis välja „Euroopa kokaraamatu“, kus on toodud üle 40 ahvatleva kolmekäigulise menüü koos selgitustega, mis on süda, kuidas see töötab ja kuidas ära hoida näiteks hüpertensiooni ja diabeeti.
„Söök kui ravim,“ peaks olema Ferrari sõnul mõte, mis selles raamatust kõlama jääb, rääkis Põhja-Eesti Regionaalhaigla kardioloogiakeskuse juhataja Margus Viigimaa, kes kuulas raamatu tutvustust Euroopa Kardioloogide Seltsi kongressil augusti lõpus.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele