Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Kas teler ahvatleb meid rämpstoitu õgima?
Rämpstoidureklaam mõjutab eelkõige premeerimistundlikke inimesi. Mis sunnib meid rämpstoitu manustama?
Queenslandi ülikooli teadlaste uurimusest nähtub, et ehkki seni on osa ülekaalulisuse kasvust seostatud odava ja kaloriküllase toidu lihtsa kättesaadavusega, säilitavad paljud sama touiduga kokku puutunud inimesed jätkuvalt tervisliku kehakaalu.
"Enda ja teiste suhtes pole õige maksku mis
maksab tõbisena tööle minna," ütleb perearst Julia Ossipova Õhtulehes. "Viirushaiguse puhul on inimene
esimese kolme päeva jooksul kõige ohtlikum just teistele, kes tema ümber
viibivad."
Toitumisteadlase Mai Maseri õpetussõnade
järgi on Eesti vanglates pakutav toit sõduripoiste omast märksa tervislikum,
kuna vangide menüü on kiudainerikkam.