• 30.09.24, 12:30

Ida-Viru Keskhaigla nõukogu kutsus tagasi juhatuse liikme Ksenia Verhovskaja

Reedel toimus Ida-Viru Keskhaigla nõukogu erakorraline koosolek, mille käigus otsustati tagasi kutsuda juhatuse liige, õenduse ja patsiendikogemuse juht Ksenia Verhovskaja.
Fotol: juhatuse liige, õenduse- ja patsiendikogemuse juht Ksenja Verhovskaja.
  • Fotol: juhatuse liige, õenduse- ja patsiendikogemuse juht Ksenja Verhovskaja. Foto: IVKH
Tagasikutsumise aluseks oli Verhovskaja esitatud avaldus, milles ta palus lepingu lõpetamist poolte kokkuleppel alates 31. detsembrist 2024.
Ksenia Verhovskaja sõnul on tagasiastumine juhatuse liikme ametikohalt seotud isikliku elu muudatustega.
“Eelseisva emapuhkuse ja vanemapuhkuse ajal ei oleks mul võimalik täita juhatuse liikme kohustusi sellisel määral, mis oleks vajalik haigla huvide tagamiseks,” ütles Verhovskaja.
“Juhatuse liikme töö eeldab pidevat kättesaadavust ja nõuab suurt vastutust, mistõttu on organisatsiooni parimates huvides, et minu kohustused võtab üle keegi, kellel on võimalik sajaprotsendiliselt pühenduda. Olen tänulik selle võimaluse eest, mida olen saanud haigla juhatuses töötades, ning jätkan oma ülesannete täitmist kuni 31. detsembrini 2024, et tagada sujuv üleminek,” rääkis Verhovskaja ja lisas, et peaaegu kolm aastat juhatuse liikme rollis on olnud talle erakordselt väärtuslik kogemus.
Verhovkaja sõnul on nad selle aja jooksul koos oma meeskonnaga ellu viinud mitmeid arendusi, mis on oluliselt mõjutanud Ida-Viru Keskhaigla arengut. “Olen sügavalt tänulik oma kolleegidele, kelle pühendumus ja panus on viinud meid nende õnnestumisteni – iga edu, mille oleme saavutanud, on kogu meeskonna ühine kordaminek. Isiklikult pean oma suurimaks võiduks selle aja jooksul saadud väärtuslikku kogemust ja teadmisi, mida saan kaasa võtta ja rakendada oma järgmistes väljakutsetes."
Loe lisaks
Fotol: Kristiina Ojamaa.
  • 28.06.24, 13:30
IVKH nõukogu liikme Kristiina Ojamaa volitused on pikendatud kolmeks aastaks
Nõukogu rahuldas Ksenia Verhovskaja avalduse ja on alustanud protsessi uue juhatuse liikme leidmiseks ning kuulutab välja avaliku konkursi juhatuse liikme, õenduse ja patsiendikogemuse juhi ametikoha täitmiseks.
Loe lisaks
Priit Perens
  • 24.09.24, 12:03
Priit Perensi volitusi IVKH nõukogu liikmena pikendati
Uue juhatuse liikme eeldatav ametisse asumise aeg on alates 1. jaanuarist 2025 ning ametiaja kestuseks on viis aastat.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.09.24, 10:23
Miks on tervishoiuasutusel tekstiilide ostu asemel mõistlik neid rentida?
Teame kõik, kui pingelised on arstide ja õdede tööpäevad. Seetõttu on tähtis, et haldusülesanded või lisategevused ei rööviks aega, mis on vajalik tööks patsientidega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele