• 23.07.24, 09:00

Henri Kaljumäe: loobuge pidevast punase liha tarbimisest

ITK juhtiv kardioloog Henri Kaljumäe meenutab, et juba 2015 paigutas WHO kõik lihatooted 1. rühma kantserogeenide sekka ja soovitab eriti mööda vaadata punasest lihast.
Kardioloog Henri Kaljumäe
  • Kardioloog Henri Kaljumäe Foto: ITK
„Juba 2015. aastal paigutas WHO kõik lihatooted 1. rühma kantserogeenide hulka, kuhu kuuluvad ka asbest ja sigaretisuits,“ sõnas Henri Kaljumäe ning soovitas loobuda pidevast punase liha tarbimisest ning võtta menüüsse rohkem kala- ja linnuliha, seisab ITK edastatud pressiteates.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele