• 21.10.24, 13:00

Euroopa Liidu (EL) rahastatav programm aitab terviseidude tooted ja teenused kiiremini turule tuua

ELi tervishoiuvaldkonna idufirmadel, ettevõtetel, haiglatel, ülikoolidel ja teadusasutustel on võimalus oma tervishoiuvaldkonna uuenduslikud tooted ja teenused vastloodud SPICE-programmi toetuse abil kiirendatud korras turule tuua.
Kümnel silmapaistval meeskonnal on võimalik saada kuni 100 000 euro väärtuses mitterahalisi kohandatud arendus- ja turustamisteenuseid ning 60 000 euro väärtuses asjatundjate mentorlust ja juhendamist.
  • Kümnel silmapaistval meeskonnal on võimalik saada kuni 100 000 euro väärtuses mitterahalisi kohandatud arendus- ja turustamisteenuseid ning 60 000 euro väärtuses asjatundjate mentorlust ja juhendamist. Foto: Shutterstock
Programmi SPICE (Strategic Partnership Initiatives for Competitive Edge, strateegilise partnerluse algatused konkurentsivõime parandamiseks) algatas Euroopa innovatsiooni- ja tehnoloogiainstituudi (EIT) juurde kuuluv EIT Health InnoStars. See võimaldab kümnel silmapaistval meeskonnal saada kuni 100 000 euro väärtuses mitterahalisi kohandatud arendus- ja turustamisteenuseid ning 60 000 euro väärtuses asjatundjate mentorlust ja juhendamist.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele