Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Angelika e-ainete vaba poolteist kuud
Kuidas on võimalik süüa nii, et kõrist ei
lähe alla ühtki milligrammi ksülitooli, sahhariini ega tsüklamaati? Mitme
toitumisraamatu autor Angelika Erin (43) on E-vabalt toitunud juba poolteist
kuud.
Tarbija24 leppis Angelikaga kokku kohtumise toidupoes, tahtes oma silmaga näha, millest koosneb äsja põhjaliku raamatu «Saladuslikud E-ained meie igapäevatoidus» autori toidulaud. Otse loomulikult suundub Angelika joonelt juurviljade osakonda.
Eesti inimesed on E-ainetest küllaltki
teadlikud ning kohati isegi liiga ära hirmutatud. Kuid kõik, mis on "E" ei
pruugi veel inimesele mürgiselt mõjuda. Kõik oleneb siiski, millistes kogustes
mingit ainet tarbitakse, vahendas ERR-i
teadsportaal.