• 22.10.24, 16:20

Peaasi.ee konverentsil sai vaimset tervist toetava organisatsiooni märgise ka mitu meditsiiniga seotud ettevõtet

10. oktoobril Tartus peetud peaasi.ee konverentsil "Vaja on tegutseda! Aga kuidas?" osales üle saja tööandja ning teiste seas meditsiiniga seotud organisatsioonidele anti üle vaimset tervist toetava organisatsiooni märgised.
Pronksmärgise said teiste seas Euroapteek OÜ ja Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakond.
  • Pronksmärgise said teiste seas Euroapteek OÜ ja Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakond. Foto: Linda Saar
Ettekanded ja arutelud andsid osalenuile eri vaatenurki ja tööriistu, kuidas inimeste vaimset tervist toetada. Laval jagas oma mõtteid hariduse ja laste arengu professor Stepanie M.Jones Harvardi ülikoolist ja praktilisi kogemusi Tele2 Eesti personalivaldkonna juht Helena Viiroja. Konverentsi juhtide paneel “Juhid omavahel” jagasid kogemusi ja arutlesid juhi kui vaimse tervise märkaja rolli üle Tea Mey (Tere As Põlva tootmisüksuse juht), Kristiina Lõhmus (Inchcape Motors Estonia OÜ personalijuht), Kai Klandorf (Innotiimi projektijuht) ja Siim Saksing (Axinom Eesti OÜ). Pärast konverentsi sisulist osa anti üle sada vaimset tervist toetava organisatsiooni märgist neljas kategoorias: tärkaja, pronks, hõbe ja kuld.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele